Kurser

Att gå kurs hos Cake Cowboy ska vara en resa att få möta råvaror, choklad å lära sig att sätta ihop de olika delarna. Att förstå hur råvaror fungerar å temperaturer. Där vi kan skapa från oss själva. Där du står i fokus så att du skall få lära dig att du får göra fel, hur mycket du vill. För det är då vi lär oss hur vi skall ta oss från ett fel till att det skall bli rätt.

Mina kurser där jag lär dig om choklad å bakverk utifrån min kunskap å mig, där jag får dela med mig av min kunskap som jag har lärt mig under mina drygt 20 år som konditor, bagare och kock få lov att undervisa dig och lära dig min största passion.


En kort pralinkurs som är 1,5 – 2 timmar

Här lär vi oss att göra ganache å att skapa emulsion. Att fylla färdiga skal, rulla i choklad, dekorera med nötter, fröer, kakao. Göra en pralin som är väldigt enkel att göra. 
Vi går igenom hur man tempererar choklad. 
Du får ett recepthäfte och ca 20-25 praliner som du själv har gjort att ta med hem. 
550kr/person 
Kursdatum: 2019: 15 september, 12 oktober, 9 november, 7 december (julpraliner)
Klockslag: 14:00 vid alla tillfällena
Anmälan till: kurs@cakecowboy.se


En lång pralinkurs som är 3-4 timmar

Här lär vi oss att göra ganache å skapa emulsion. Att temperera choklad och gjuta egna pralinskal och fylla dem med din egen ganache. Jobbar med vit, ljus å mörk choklad. 
Du får ett recepthäfte och ca 30st handgjutna praliner som du själv gjort att med hem. 
1095 kr/person 
Kursdatum: 2019: 22 september, 26 oktober, 16 november
Klockslag: 14:00 vid alla tillfällena utom den 22 september då den startar kl.13.00
Anmälan till: kurs@cakecowboy.se


Chokladprovning som är ca 1-1,5 timme

Här smakar vi på olika chokladsorter och praliner tillsammans dryck. Berättar om Chokladens historia.
395 kr/person
Minst antal deltagare: 6 st
Förfrågan skickas till: kurs@cakecowboy.se

 

Så samla vänner, bekanta och familj för en härlig upplevelse tillsammans.