Passionerad resa i nyfikenhet, färg, smak och konsistens

KÖPVILLKOR

Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar. Observera att vi inte ger någon garanti för att bilderna i butiken visar varans exakta utseende.

Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor och samtycker till att namn och adress registreras i vårt kundregister. 

Priser
Samtliga priser i butiken anges i svenska kronor och inkluderar moms. Frakt tillkommer. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna i e-butiken utan föregående avisering. 

Fraktkostnad
Fraktavgift tillkommer med: 65 kr 
Tårtor kan endast hämtas i butik.

Betalningsalternativ

Swish är en betalningslösning där du enkelt efter beställning betalar via mobilen genom att antingen:

1.        skannar av en QR-kod som visas på webbsidan med din Swish-app och uppgifterna förs in automatiskt för enkel hantering och betalning.

2.       skriver in uppgifterna manuellt.

 

Därefter slutför du Swish-betalningen. Eftersom betalningar gjorda via Swish måste granskas manuellt och matchas mot din order så kan det ta upp till 24 timmar innan det är gjort. Du får ett mail när din order är behandlad.

När du betalar med Swish lagras din beställningsinformation på våran webbsida samt, i tillämpliga delar, hos din bank som du har kopplad till Swish.

 

Swish fungerar mellan Danske Bank, Handelsbanken, ICA Banken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB, Skandia, Sparbanken Syd, Sparbanken Öresund samt Swedbank och Sparbankerna.

 

Stripe är den betalningslösning vi har för kortbetalningar.

Vid betalning mottar Stripe information från dig gällande:

Kortnummer
utgångsdatum för kort
CVC-kod
När du använder funktionen ”Kom ihåg mig” i Stripe Checkout samlar vi in ​​din e-postadress, kortnummer, utgångsdatum och CVC-kod.

 

Stripe använder sig av 3 kakor, och dom är:

wp_woocommerce_session_HASH
_stripe_mid – Läs mer: https://stripe.com/gb/privacy
_stripe_sid – Läs mer: https://stripe.com/gb/privacy

Hanteringstid
För beställningar där alla produkter finns i lager har vi normalt en hanteringstid på 1-4 arbetsdagar innan de skickas från Cake Cowboy. Order behandlas under öppettiderna för Cake Cowboy vilket är onsdag-söndag. Vid högtider och storhelger som till exempel jul kan hanteringstiden påverkas.

Hämta i Butik
Order förbetalas med swish eller kort i webshop för att hämtas i butiken i Kivik under öppettid. När ordern finns tillgänglig för upphämtning i butiken i Kivik skickas ett mail om detta och om inget annat är överenskommet eller noterat vid ordertillfället så hålls ordern i fyra arbetsdagar. Vid hämtning av order av annan person än beställare behövs visande av order på papper eller digitalt.
Butikens öppettider hittar du på kontaktsidan

Leverans 
Varorna skickas med DHL. En orderbekräftelse skickas efter beställning till din e-postadress. När ditt paket är på väg skickar DHL ett sms till det mobilnummer du uppgett vid köpet, i sms:et finns en kod som du visar upp på ditt uthämtningsställe tex din matvarubutik eller bensinstation. 
Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar.

Ångerrätt 
Du har rätt att ångra köpet inom 14 dagar enligt Distansavtalslagen. Enligt den lagen gäller också att varan skall kunna återlämnas i oförändrat skick. Du står själv för frakten tillbaka till oss och står även för transportrisken gentemot posten. Vi ersätter dig för varan. Frakt och fakturaavgift ersätts aldrig. 

OBSERVERA
Ångerrätten gäller endast när du handlar som privatperson, ej företag!
Ångerrätten gäller inte varor med nedsatt pris/rea! 
Ångerrätten gäller ej heller beställningsvaror som tillverkas eller beställs enbart för dig. 

Kontakta alltid oss på mail info@cakecowboy.se innan du skickar tillbaka dina varor för mer information om hur du ska göra och för att undvika missförstånd. Returpaket som skickas mot postförskott eller efterkrav utlöses ej! 

Reklamation
Transportskada ska anmälas till Posten så snart skadan upptäcks. Om en vara är felaktig eller felexpedierad ska du så snart som möjligt kontakta info@cakecowboy.se och ange felet, så får du information om hur du ska gå tillväga. Vi står för kostnaden vid dessa returer. 

Villkor vid köp
För att handla på www.cakecowboy.se måste du ha fyllt 18 år eller ha målsmans godkännande. 

Sekretess 
Cake Cowboy tar ansvar för alla personuppgifter som du lämnar till oss när du registrerar dig som kund. Uppgifterna används för att vi ska kunna administrera dina inköp och i marknadsföringssyfte. Ingen obehörig har tillgång till vårt kundregister och uppgifterna lämnas inte ut till tredje part. Du har rätt att kostnadsfritt en gång per år begära information om hur dina personuppgifter används. Begäran skickas till info@cakecowboy.se 

Cake Cowboy tar inte ansvar för lösenord som hamnat i orätta händer. Eventuella falska beställningar och bedrägeriförsök polisanmäls. Vi kommer vid dessa tillfällen bistå Polisen i utredningsarbetet med nödvändig information. 

Force majeure
Vi anser oss befriade från förpliktelsen att fullgöra nämnda avtal i händelse av naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer samt jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses eller undvikas.

Adress

Cake Cowboy
Södra Hamngatan 4
453 33 Lysekil

Kontakt

Telefon
0523-642520
E-post
hej@cakecowboy.se
©
2024
Alla bildrättigheter m m är förbehållna Cake Cowboy | cakecowboy.se är producerad av mdproduktion.se